S ovih 5 aplikacija već danas možeš započeti zdravo živjeti

S ovih 5 aplikacija već danas možeš započeti zdravo živjeti

Jeste li primijetili da su ljudi danas stalno u nekoj žurbi? Žuriš na bus, žuriš na posao pa žuriš s posla, zatim odjuriš dijete pokupit iz vrtića pa juriš da otplatiš kredit za stan pa žuriš i dalje i zaboraviš u toj jurnjavi na sebe? Naprosto, ostavljamo premalo vremena za  sebe i svoje potrebe. Srećom, danas postoje pametni telefoni koji nam mogu pomoći da se ipak malo i sebi posvetimo pa da živimo kvalitetnije i zdravije. Zato ti donosimo 5 aplikacija koje ti u tome mogu pomoći!

 

Waterbalance

Jesi li danas popio/popila svojih 8 čaša vode? Aplikacija Waterbalance je puno više od dosadnog gnjavatora koji šalje podsjetnike: „Popij čašu vode!“. Ova aplikacija za mobitel pomaže kod kontroliranja razine vode, odnosno svih tekućina koje se unose u tijelo. Prema postojećim parametrima korisnika (visini, težini, dobi i načinu života korisnika), aplikacija nudi detaljni pregled statistike i dnevnog unosa tekućine. Ujedno, njezino interaktivno sučelje vrlo je lako za korištenje te uz stalno isticanje bitnih činjenica o vodi i njenom utjecaju na zdravlje, olakšava korisniku jasan i jednostavan način kontrole ove zdrave navike. Kao dodatna motivacija, korisnik prima značke za dobre rezultate s kojima se, naravno, može pohvaliti svojim prijateljima na društvenim mrežama.  

 

My Diet Coach

Svi koji su ikad pokušali biti na dijeti, znaju kako je teško ostati motiviran. Ova je aplikacija svakako dobrodošla u tim trenucima kad pofali motivacije. My Diet Coach aplikacija na drugačiji način pomaže u gubitku kilograma. Glavni zadatak ove aplikacije je mentalno jačanje i stvaranje slike i stava kod korisnika o zdravoj prehrani. Koristeći ovu aplikaciju, doći ćeš pred izazov – hoćeš  li pojesti neki slatki kolač ili ćeš odabrati zdraviju alternativu – voće. Aplikacija ti nudi opciju uploadanja svojih slika radi motivacije i usporedbe fotografija kroz određeni period.  Dodatni savjeti, nagrade te trikovi kako biti pozitivan, prihvatiti sebe i ustrajati u ovoj borbi svakako su veliki plus kod korištenja ove super mobilne aplikacije.

 

QuitNow!

Ako si jedan od onih ovisnika o cigaretama koji je već mnogo puta pokušao prestati pušiti, Aplikacija QuitNow! možda je pravo rješenje za tebe! Radi se o vrlo pozitivnoj aplikaciji za mobitel koja pomaže korisnicima u prestanku pušenja na način da korisnici međusobno dijele svoje iskustvo, savjete i slično. QuitNow! aplikacija će te redovito informirati o proteku vremena nepušenja, o broju cigareta zbog kojih ti nisu požutjeli prsti, o količini novaca koji nije potrošen i zdravlju koje se čuva, istovremeno podsjećajući te da si  sve to postigao/postigla isključivo snagom svoje volje.

 

Endomondo

Ako piješ dovoljno tekućine, ne pušiš i zdravo se hraniš – na korak si do savršeno zdravog načina života. Još ti preostaje da usvojiš naviku redovite tjelovježbe. Trčanje ima nekoliko odličnih prednosti, a to je što ne moraš plaćati mjesečnu kartu za teretanu, možeš trčati kad god ti odgovara, a osim dobrih tenisica ne trebaš nikakvu posebnu opremu. Sve poznatija aplikacija za trčanje Endomondo omogućava ti kvalitetno praćenje napretka u ovom sportu. U vrlo kratkom roku pretvorila se u zajednicu od preko 15 milijuna korisnika. U aplikaciju možeš ručno unositi vrstu vježbe, pratiti rutu na karti, unositi ciljeve, pratiti povijest svojih odrađenih ruta… Ujedno, za lakše svladavanje prepreka i u trenutcima kada ti nedostaje poticaja, aplikacija omogućuje da si prijatelji međusobno mogu izraziti svoju podršku! Uz to, svidjet će ti se i to što ova aplikacija za mobitel nudi mogućnost organiziranja grupnih izazova i natjecanja svim korisnicima.

 

Daily Quotes

Sad kad si instalirao prve 4 aplikacije i aktivno ih koristiš, nemoj zaboraviti svoje duhovno zdravlje. Zato ti preporučamo aplikaciju Daily Quotes koja ti svakodnevno donosi motivacijske poruke vezane uz život, ljubav, uspjeh, sreću… Preporuča se poruku pročitati u prvim trenucima dana, odnosno, tijekom jutra, tako da s pozitivnom mišlju kreneš u novi dan! Pozitivna energija koju ćeš na ovaj način primiti, sigurno je dobrodošla u užurbanom svijetu i konstantnim trčanjem za nečim. Instaliraj i probaj na tjedan dana, pokušaj je besplatan!

Datum objave 07/09/2017 0 543

KomentirajOdgovori

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.
Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi