POWER 2 donosi Vam dašak ljeta iz borika!

POWER 2 donosi Vam dašak ljeta iz borika!

Meni ljeto odiše slobodom, jer svuda se osjeća opuštena atmosfera, bezbrižna i vesela, i svi smo nekako pozitvno raspoloženi, kao da nam sunce tjera osmijeh na lice i dobru vibru. Moja omiljena i obožavana ljetna aktivnost je dobra prava mediteranska fjaka. Ležim u hladu pod borićem, okrenem glavu u smjeru pravca plave pučine, uživam u glazbi zrikavaca, dohvatim smartphone, udobno ga namjestim na dlanu, prikačim se na free WiFi obližnjeg plažnog koncesionera i surfam svemrežnim prostranstvima.

Smarthoni su za samo jedno desetljeće promijenili svijet i međuljudske odnose tako što su ubrzali i stvorili nove oblike komuniciranja, olakšali pristup informacijama, te doveli do promjena u mnogim područjima društvenog života. Stjecanje novih poznanstava i društveno umrežavanje sa ljudima koji imaju slične ili jednake interese, komentiranje, razmjena ideja, stvaranje inicijalnih kontakata dok se ljuljuškate u hladu borovine ili toćate noge u moru, bez pametnog telefona, bi bilo nezamislivo. Moj odnos prema smartphonima i pripadajućim tehnologijama je sasvim jednostavan. Ja bez vina i žena mogu, ali bez interneta mi život nema smisla.

Surfanje mi je elementarna potreba.

Samo online se osjećam slobodnim. Kada surfam nemam plana, činim to intuitivno. Zeleni sati su živahni, osjećam se razigrano opušteno. Na žutim satima se lagano do napeto živciran jer me smartphone počinje opominjati tražeći strujnu utičnicu kao tele kravlje vime. Kada imam crvene sate, onda sam frustriran, bijesan i razdražljiv. Na crvenim satima nema surfanja jer se baterija smartfona ispraznila. Ljudi moji, valja se ustati i potražiti punjač. Ajme ludila! Ki je maka powerbank? Uvatit će me sunce! Di ima struje?...

Srećom po mene, otvoren je novi web shop Ulefone.hr sa strava ponudom telefonskih mudraca za svačije potrebe, sve redom sa izdržljivim baterijama i akcijskim cijenama. Baš u toj butigi za oko mi je zapela mrcina po imenu Ulefon Power 2 sa baterijom od 6050 mAh, koja se napuni u roku dvi ure a more se ćakulat još punih devetnaest. Osobno ne volim previše trkeljat telefonom. Nije mi ugodno jer preferiram udobnu fotelju, prijateljsko okruženje uz čašu vina i sugovornika volim pogledati u oči dok razgovaramo. Zapravo, gotovo sva komunikacija mi je online, a i većini mojih prijatelja ili partnera (Facebook, Messenger, Hangouts, Skype, Viber, WhatsApp,Twitter, Gmail itd.), pa smartphone najviše koristim za online druženja. Najveći dio vremena pri tome provodim gledajući u ekran.

Ulefone Power 2 ima ekran od 5,5 inča izrađen tehnologijom u tipu LTPS Corning Gorilla Glass 3, 2.5D zakrivljenosti i full HD rezolucije pa je dobro zaštićen od grebanja i habanja a uz onoliku bateriju izdrži punih 17,5 zelenih sati neprekinutih aktivnosti. To znači da mogu u ekran buljiti dok mi oči ne ispadnu, bez opasnosti od gubitka vida. I to nije sve, uz kupljeni mob dobijete i zaštitno kaljeno staklo i maskicu pa je mrcina zaštićena kao lički medo iz Kutereva. Unutar metalnog tijela mu kuca osmojezgreni procesor podržan s 4 GB radne i 64 GB interne memorije, koju je moguće proširiti mikroSD karticom do 256 GB, što mu jamči mirnu plovidbu po mrežama svih generacija sa Android 7.0 Nougatom sve i da naleti kakva nevera ili pijavica koja bi mu popila resurse. Uređaj dolazi s 13 MP stražnjom kamerom interpoliranom do 16 MP, i 8 MP interpoliranom do 13 MP prednjom kamerom za selfije, pa ste u prilici zabilježiti prirodne ljepote kako vlastite tako i onih razuzdanih furešta u punom obimu bez cenzure i gubitka kvalitete. Zaključno ovaj uređaj je prava definicija mobilnosti, omogućuje cjelodnevno surfanje bez napuštanja ugodne svježine hladovine borika, a što je najbolje od svega, uz njega dobijete i usb mini ventilator potpuno gratis. Kako nam je ta mrcina stalno u ruci i nema potrebe gubiti vrijeme u potrazi za strujnom utičnicom, zašto je ne iskoristiti i za rashlađivanje, možda čak i za pogon kojeg luftwafenmatratzen sredstva.

Samo pazite, dvogodišnje jamstvo vam ne pokriva možebitne troškove obalnih straža susjednih zemalja. Zato - ni makac iz borika!

Datum objave 10/08/2017 Valter Srdoč 0 509

KomentirajOdgovori

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar.
Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi