Brišemo granice uz Ulefone MIX 2

Brišemo granice uz Ulefone MIX 2

Početak 2018. godine dočekali smo s mobitelom gdje ekran HD+ rezolucije zauzima više od 90% površine uređaja. Sada možemo reći kako u ruci držimo svoj mali „prozor“ u digitalni svijet. Radi se o pametnom telefonu Ulefone MIX 2, tj. nastavku naše priče o ekranu bez granica.

Ekran bez granice ima još veću dijagonalu i rezoluciju

U odnosu na prethodni MIX model, s već impresivnim ekranom napravljeno je još nekoliko poboljšanja – dodatno su smanjeni rubovi, ubačena još manja selfie kamera, a gumb za otisak prsta s kojim se otključava mobitel prbačen je na poleđinu uređaja. Time je ukupnu površina ekrana rastegnuta na više od 90% površine uređaja.

Novi MIX 2 ekran ima dijagonalu 5.7'' te HD+ rezoluciju 720*1440px. U suštini, za veličinu uređaja gdje bi ranije maksimalno stao ekran dimenzije 5.2'', UleFone je uspio ugurati veći od 5.7''. Zahvaljujući toj inovaciji, mobitel i dalje bez problema koristiš jednom rukom, dok s druge strane imaš mnogo veću površinu ekrana i ono najvažnije – smartphone iskustvo bez vidljivih granica.

Impresivne fotografije za Instagram uz dvostruku kameru

Kada slikamo nešto, želimo razlog kreiranja slike staviti u prvi plan, bez obzira bio to naš omiljen cvijet, osmijeh djeteta ili zalazak sunca.

Zahvaljujući dvostrukoj kameri s dva senzora, MIX 2 može fokusno odvojiti glavnu temu fotografije od manje važne pozadine.

Uz prepoznatljiv depth of field efekt, tema slike uz pomoć objektiva od 13 megapiksela bit će savršeno oštra i prirodna, dok će pozadina uz drugu kameru od 5 megapiksela biti stavljena izvan fokusa. Takve fotke izgled će kao da ih je radio profesionalac uz pomoć izuzetno skupih DSLR fotoaparata. Zgodno, zar ne?

Prednja „selfie“ kamera unatoč tome što je smanjena, i dalje impresionira svojim rezultatima. Senzor od 8 megapiksela uz pomoć tzv. „beauty“ algoritma, pružit će ti fotografije koje ćete u svakom trenutku (čak i usred noći) prezentirati na najbolji mogući način. To je moguće samo uz izuzetnu čistoću slike, dovoljnu količinu svjetla i onaj prirodni ten licakojeg prednja kamera na MIX 2 bez problema može uhvatiti.

UleFone MIX 2 18:9 ekran

Dizajn koji daje do znanja da u ruci držiš prelijep i kvalitetan smartphone uređaj

Iako je ekran naš najveći ponos kada pričamo o MIXu 2, ne treba zanemariti poleđinu uređaja. Koristeći prednosti nove IML tehnologije, osim što je postignut  premium izgled MIX 2 mobitela, postignuta je i veća razina zaštite od ogrebotina. Ergonomija je također na vrlo zadovoljavajućoj razini, tako da će zaobljeni rubovi uređaja pružiti će onaj željeni osjećaj sigurnosti kada MIX 2 koristiš jednom rukom.

Specifikacije s kojima si miran na duže vrijeme

Ispod haube krije se provjerena tehnologija – četverojezgreni MediaTek procesor radnog takta 1.3 Ghz, 2 GB radne memorije i 16 GB prostora za multimediju (slike, glazba, video) koji možeš proširiti do 256 GB. Tu je i baterija snage 3300 mAh-a koja će ti pružiti 12h neprestanog telefoniranja ili 8h non-stop surfanja.

Uz 7.0 verziju Androida te imajući u vidu sve benefite koje pruža MIX 2, čeka te impresivan smartphone s kojim ćeš svakodnevno upiti i uloviti sve važne trenutke, a sve to po vrlo pristupačnoj cijeni.

 

 

Datum objave 10/01/2018 0 645

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi