Što kupiti za Valentinovo?

Što kupiti za Valentinovo?

Ovo je vječito pitanje koje muči gotovo sve zaljubljene, tamo negdje već od početka Nove Godine pa sve dok napokon ne stigne taj famozni 14. veljače – Valentinovo.

Neki će reći da je njima Valentinovo svaki dan i da ne trebaju poklone. Drugi pak traže načine kako da iznenade svoju drugu polovicu nekim lijepim poklonom.

Mobitel kao poklon

Ako ti nedostaje ideja za poklon, a tvojem partneru ili partnerici bi dobro došao novi smartphone – onda si na pravom mjestu.  UleFone mobiteli kreću se u rasponu cijena od 549 – 2.499 kuna, a uz svaki mobitel dobit ćeš i zaštitnu masku na dar. Trebaš IP 68 robusni smartphone za svog muškarca? Otporan na vodu, prašinu, shockproof sa snažnom dugotrajnom baterijom, sa čak 6GB RAM-a i 64GB ROM-a i mogućnošću proširenja interne memorije do čak 256 GB - to je mobitel idealan za rad na gradilištu, za ljubitelje ekstremnih sportova ili za nespretnjakoviće koji svako malo zarone svoj mobitel u pivu. Radi se o izvrsnom mobitelu sa provjerenim Helio P25 procesorom – Armoru 2.

Tvoja partnerica vječito traži utičnicu kako bi napunila svojeg mobilnog ljubimca čija baterija ne dočeka podne? Pogledaj vrhunske specifikacije Power 3 mobitela, sa 6'' ekranom i 4 kamere – teško da ćeš naći mobitel koji bolje snima selfie kamerom, nego onom stražnjom.

Naravno, tu je i široka ponuda mobitela ispod 1000 kuna, u raznim bojama, raznih specifikacija.

Prigodni popusti i pakiranje

Povodom Valentinova, UleFone.hr će Vas počastiti različitim popustima, a da na bi propustio tvoju akciju koju strpljivo čekaš i vrebaš – prati nas na Facebooku i na našem blogu.

Ali, niti to nije sve! :-) U ovogodišnjoj Valentivno ponudi, pakiramo i vaše poklone u lijepi crveni papir po super promotivnoj cijeni uz gratis poklon iznenađenje, koji će sigurno razveseliti i ugodno iznenaditi tvoju partnericu ili partnera.  Ne možemo otkriti detalje, jer iznenađenje ne bi ostalo iznenađenje, samo ćemo ti reći da je sve u prigodnoj – Valentinovo crvenoj boji.

Ako pak nisi baš pri nekoj lovi, nema frke, to nije razlog da svoju bolju polovicu ne iznenadiš lijepom porukom, pjesmom ili nekom kreativnom idejom. 

Datum objave 01/02/2018 0 530

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi