Armor 2S – nezamjenjiv partner za sve koji pretežito rade na otvorenom

Armor 2S – nezamjenjiv partner za sve koji pretežito rade na otvorenom

Bez obzira čime se bavio u svojem životu, potreba za komunikacijom na daljinu je sveprisutna i svakodnevna.

I dok će u gradskim uredskim sredinama bilo kakav mobitel načelno biti OK, tebi koji možda mnogo boraviš na otvorenom u sklopu svojih nimalo jednostavnih terenskih poslova, potrebno je nešto mnogo konkretnije.

Otpornije.
Pouzdanije.
Izdržljivije.
No ipak, cjenovno pristupačno.

Upravo na toj ideji je izgrađen Armor 2S – mlađi brat izuzetno popularnoga robusnog Armor 2 modela.  Dok on možda nema sirovu procesorsku snagu kakvom se ponosi Armor 2, istu nadoknađuje jednako otpornim i robusnim dizajnom uz mnogo pristupačniju cijenu.

 

Prašina, voda, skliske ruke…izazovi koje Armor 2S rješava s lakoćom

 

Radna svakodnevica nije svima u idiličnim uvjetima klimatiziranih ureda. Kada nešto režeš, bušiš ili kopaš, zatrpan si prašinom i vlagom. Ruke ti brzo postanu prljave i skliske, a nekada hitan poziv od kuće ili važna informacija kooperanta naprosto ne može čekati. Armor 2S upravo briljira u takvim situacijama.

Zahvaljujući IP68 certifikatu i svojem robusnom dizajnu, prašina i voda mu uopće neće smetati. Čak ako ti nekako uspije skliznuti iz ruke i padne u blato ili vodu, razloga za brigu nema budući da mobitel takve situacije podnosi bez ikakvih problema. Testiran je čak i u betonu te je nakon jednodnevnog boravka u njemu radio apsolutno besprijekorno.

Tako nešto možemo zahvaliti samo najboljim mogućim komponentama koje osjetljive i izuzetno važne dijelove uređaja poput zvučnika ili mikrofona čine mobitel apsolutno otpornim na vlagu. Poseban trud uložen je i u dizajn uređaja.

Posebno pažnja je usmjerena na hrapave dijelove uređaja koji su napravljeni na način da maksimalno smanje mogućnost da uređaj sklizne iz vlažne ili prašnjave ruke. Čak ako mu to i uspije, zaobljeni i vrlo zaštićeni uglovi uređaja zaštitit će Armor 2S od padova pod svim mogućim kutevima. Tu izuzetno pomaže i sama struktura kućišta koje je napravljeno od polikarbonatnog materijala ojačanog staklenim vlaknima. Imajući u vidu kako je ekran zaštićen Corning® Gorilla® Glass 3 tehnologijom, ovaj uređaj ne treba nikakvu posebnu masku i zaštitu kako bi preživio udarce. Iako, opreza nikad dosta!

Vrućina i velika hladnoće također nisu problem za ovaj kvalitetan kineski mobitel. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, ovaj će mobitel preživjeti u ljetnim mjesecima kada se cesta pokriva novim asfaltom ili zimi kada temperature vani padnu daleko ispod ništice.

Optimalna snaga za sve svakodnevne izazove

Ispod haube ima se što vidjeti – četvero-jezgreni procesor radnog takta 1.5Ghz kojeg podržava 2 GB radne memorije. Uz ovu kombinaciju mobitel će bilo kakve multitasking zadatke odraditi bez problema i primjetnog trzanja, barem kada je riječ o klasičnim stvarima poput chat komunikacije, surfanja i gledanja multimedije. Armor 2S također stiže s 16 GB interne memorije koja se bez problema može proširiti sa SD karticom do čak maksimalnih 256 GB.

Na ovom UleFone robusnom pametnom telefonu, 5 inčni ekran je naprosto predivan – Sharpova tehnologija koja podržava full HD rezoluciju uz nevjerojatnih 441 piksel po inču što je oko 40 piksela više od prosjeka za ovakve uređaje. Oduševljava i dugotrajna baterija mobitela – uz snagu od 4700 mAh, možeš računati na 640h standby režima, 30h neprestanog slušanja glazbe i 20h neprestanog telefoniranja. I više nego dovoljno snage da bezbrižno odradiš sve svoje zadatke na terenu.

 Ulefone Armor 2S je od danas u našoj ponudi i možeš ga naručiti OVDJE.

 

 

 

 

Datum objave 26/02/2018 0 2329

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi