Obavijest kupcima: izlazak U008 Pro iz asortimana

Obavijest kupcima: izlazak U008 Pro iz asortimana

Upravo završava jedno razdoblje za uleFone.hr.

Naime, prodali smo zadnji primjerak U008 Pro mobitela koji smo imali na skladištu. Radi se o starijem modelu, iz 2016. godine koji se prestaje proizvoditi. Pitate se zašto? I mi isto. :-)  Jer ovo je definitivno best-buy mobitel kad promatramo omjer cijene i kvalitete. Dodatno, ovo je bio jedini uleFone model koji smo imali u rozo-zlatnoj boji. Pripadnice ljepšeg spola bile su oduševljene tom bojom rozog zlata, koja usput budi rečeno, još puno bolje izgleda uživo nego na slikama; elegantnije, profinjenije.


Također, naši serviseri ne znaju kako ovaj mobitel izgleda kad se otvori i rastavi. Sapienti sat iliti pametnome dosta, znat će što ovo znači (da imamo puno, puno preostalih neupotrebljenih rezervnih dijelova).
Ako se želite prisjetiti recenzije ovog mobitela, posjetite portal Racunalo.com ovdje. Nazvali su ga mali izdržljivi šminker male cijene. :-)

Mobitel se prodavao po cijeni od 888 kuna – puno osmica u cijeni zbog naziva U008 Pro, nama se to činilo puno bolje nego 899 kuna. :-)

Preostao nam je još jedan izložbeni primjerak, koji s obzirom na prestanak prodaje, gubi svoju izložbenu svrhu. Naravno, radi se o dobro očuvanom mobitelu, sa jamstvom i svim pripadajućim originalnim priborom, koji možeš naručiti ovdje.

Ipak, uleFone ide dalje, proizvode se novi modeli, još ljepši i još bolji.

Ali eto, nekako smo malo sjetni i pomalo nostalgični…

Ovom prilikom pozdravljamo sve naše zadovoljne korisnike ovog U008 Pro uleFone mobitela, a ima ih stvarno mnogo!

Datum objave 26/04/2018 1 543

1 Komentar

  • Marin Rakic

    Marin Rakic 27/04/2018 Odgovori

    Imam ovaj mobitel već godinu dana i nemam riječi da opišem koliko sam zadovoljan ! ! prezadovoljan kupac ! !

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi