7 razloga zašto kupiti Power 3S

7 razloga zašto kupiti Power 3S

Pitaš se koji mobitel kupiti? Gdje kupiti mobitel? Među mnoštvom kineskih mobitela, teško je odabrati onaj pravi; onaj koji će te vjerno služiti, koji ima sve što trebaš, ali i sve što želiš, da se uklapa u tvoju financijsku konstrukciju, a opet da izgleda kao da si digao kredit za njega – prekrasan, elegantan, funkcionalan…

Ako tražiš mobitel i još uvijek se dvoumiš, donosimo ti 7 razloga zašto odabrati baš Power 3S:

ulefone power 3S

  1.        Primarni, ali ne i jedini razlog – nevjerojatna baterija od čak 6350 mAh dovoljno je za 4 dana aktivnog rada i surfanja na mobitelu. Za pasivnije korisnike, izdržat će još i duže, a možete ga držati i 75 dana na čekanju (ovo zadnje ne preporučamo, šteta tako dobrog mobitela).
  2.        Veliki, prekrasan 6'' ekran, sa velikom iskorištenosti, u popularnom omjeru 18:9, u Full HD proširenoj rezoluciji FullHD+ (2160 x 1080 piksela) zaštićen sa Corning Gorilla Glass 4 staklom, koje je, kad pričamo o mobitelima, sinonim za čvrstoću i pojačanu otpornost; definitivno je važan razlog za odabrati upravo ovaj smartphone.
  3.        Radna memorija od 4GB  dovoljna je baš za svakoga, da tvoj uređaj radi glatko i brzo, a tu je i osmojezgreni Helio P23 procesor – za koji svi koji se imalo razumiju, znaju da je optimiziran, sa niskom potrošnjom te će osigurati fluidan rad mobitela – bez štekanja.
  4.        Nekome možda i najvažniji razlog – povoljna cijena. Naravno da je mnogima puno i 1699 kuna, ali mobitel takvih karakteristika po toj cijeni teško ćete naći.
  5.        Dobivaš osiguranu podršku, sa originalnim rezervnim dijelovima, i to u Hrvatskoj. Dakle, nismo od onih koji šalju tvoj mobitel na popravak u Kinu. A budući da smo ovlašteni za distribuciju, imamo i originalne software, za slučaj ako zatreba.
  6.        Darovi - Iako je uleFone Power 3S dobivaš besplatnu silikonsku masku i zaštitu za ekran da bi tvoj novi stroj bio zaštićen prilikom prisilnih slijetanja i iznenadnih padova.
  7.        Još malo darova – Znamo da svi vole poklone, tako da sve kupce koji kreiraju svoju narudžbu putem webshopa do kraja tjedna - dobivaju POKLON IZNENAĐENJA!

ulefone power 3S

Ima još puno razloga, a detalje možeš pogledati OVDJE, a možeš se prisjetiti i svih super razloga o kojima smo već pisali ranije u prijašnjem blogu.

Datum objave 23/05/2018 0 886

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi