Rezultati darivanja: polgedaj tko je osvojio UleFone MIX

Rezultati darivanja: polgedaj tko je osvojio UleFone MIX

U ponoć 19.kolovoza 2018. završene su prijave za naš nagradni natječaj u kojemu su UleFone fanovi imali prilike osvojiti vrhunski UleFone MIX uređaj u crnoj boji, sa silikonskom maskom i zaštitom za ekran

Pomoću aplikacije Commentpicker.com nasumce je odabran dobitnik, tj. dobitnica.

UleFone MIX putuje u Kaštelir, u Labince ravno u ruke dobitnici Ivani Košeto kojoj ovim putem čestitamo na osvojenom mobitelu.

Oduševljena Ivana odmah se po primitku novog uleFone mobitela javila sa slikama i dojmovima, a njezin komentar donosimo u cijelosti:

Stigla moja nagradica osvojena na nagradnoj igri, od srca hvala Ulefone-u, uredjaj ste mi odmah poslali i stvarno odlicno izgleda. A kako sam i do sada koristila Ulefone U-008pro kupljen kod Vas i sa njim bila prezadovoljna, ne sumnjam da cu sa ovim novim bit jos zadovoljnija. Saljem i sliku za sve one koji ne vjeruju u nagradne igre, nagrada je stvarno tu iako ni ja sama nisam ocekivala da bi je ikad mogla osvojiti. Tako da preporucam svima da igraju buduce nagradne igre ako ih bude, jer eto nikad ne znas, kao sto ni ja nisam znala.. :-) Vama se zahvaljujem, preljubazni ste bili i sada oko dogovora o terminu slanja nagrade i kad sam kupovala svoj prethodni uredjaj, pa kad sam kupovala maskice i svakom bi Vas preporucila.. :-)

Datum objave 24/08/2018 0 111

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi