Osvoji uleFone brzi bežični punjač - na najlakši mogući način

Osvoji uleFone brzi bežični punjač - na najlakši mogući način

Stalo nam  je do Vas. Zato Vas opet nagrađujemo.

Ovoga puta imaš priliku osvojiti uleFone UF002 brzi bežični punjač.

Radi se o vrhunskom gadgetu koji će oduševiti svakog korisnika. Za uleFone UF002 wireless charger ne trebaš nužno imati uleFone mobitel, već on odgovara svim iPhone, Samsung i ostalim Androidima koji podržavaju bežično punjenje.

Već vrapci na krovu znaju da mobitel ne smiješ ostaviti na punjenju preko noći, jer na taj način smanjuješ vijek trajanja baterije, odnosno smanjuješ njezin kapacitet. Ali, ako imaš uleFone UF002 wireless charger, o tome ne moraš brinuti. Naime, on ima ugrađen senzor za zaštitu od prenapunjenosti, a naravno, tu je i zaštita od prenapona pa čak i pregrijavanja.  Uređaj ima i LED svjetlosnu indikaciju.

Inače, oštećenja usb utora jedan su od najčešćih razloga „zašto mi mobitel ne puni dobro“. Sa uleFone brzim bežičnim punjačem, nema bojazni!

Specifikacije naponskih adaptera

Ovaj pametni dodatak podržava brzo punjenje preko Qi standarda. Kod univerzalnih punjača (5V/1A, 5/2A, 5V/3A) maksimalna izlazna snaga koja se predaje na pametni telefon preko UF002 bežičnog punjača iznosi do 5W. Naprotiv, kod brzih (9V/2A(QC2.0/QC3.0) maksimalna izlazna snaga koja se predaje na pametni telefon preko bežičnog punjača iznosi do 10W.

Vanjština, oku ugodna!

Promjera 96 mm, i debljine samo 6,5 mm, ovaj je disk vrlo praktičan jer stane u svaku torbu, svaki džep. Uz to, elegantan dizajn pristajat će uz svaki interijer.

Prednji sloj wireless diska presvučen je kožom, kako bi svoj mobitel mogao bezbrižno odložiti na punjač, bez straha da će on kliznuti. S druge strane, na donjoj strani diska zaštićen je silikonskim obručem koji služi kao protuklizni stoper. 

I ono što vas sve zanima – kako ga osvojiti?

Do punjača možeš doći vrlo jednostavno!

osvoji nagradu

Za početak potraži ovaj post o nagrađivanju na Facebooku, a zatim:

  1.        Klikni like i podijeli (share), javno ovaj post o nagrađivanju 
  2.        Klikni like na našu Facebook uleFone.hr stranicu
  3.        U komentar označi jednog prijatelja i objasni nam zašto baš ti trebaš osvojiti uleFone UF002 bežični punjač

Igramo se do nedjelje 23. rujna u 23h:59min:59sec kada ćemo najsretnijeg od Vas nagraditi sa UF002 bežičnim brzim punjačem, u crnoj boji. Naime, bijela se rasprodala brzinom munje! :-)

VAŽNO 
1 osoba = 1 prijava. Osobe koje se prijave više puta ćemo diskvalificirati. Ukoliko ne koristite pravo vlastito ime na Facebook profilu, u komentaru dodajte svoje ime s kojime ćete preuzeti nagradu. Na taj ćemo način eliminirati lažne profile.

Pravila nagradnog natječaja možeš provjeriti ovdje.

Datum objave 11/09/2018 0 281

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi