Povodom Svjetskog dana štednje, uleFone te časti popustima…

Povodom Svjetskog dana štednje, uleFone te časti popustima…

Zašto baš taj dan?

31. listopada obilježava se Svjetski dan štednje. Na taj dan prisjećamo se 1924. godine kada su se na taj dan u Milanu okupili predstavnici svjetskih štednih institucija s ciljem pronalaska rješenja tadašnje svjetske krize koja se pojavila kao posljedica prvog svjetskog rata.

Kako mogu uštedjeti ovih dana?

U želji da i mi obilježimo ovaj dan, donosimo Vam posebne popuste na naše uleFone proizvode. Primjerice, možeš uštediti 300 kuna na poslijednje primjerke izvrsnog Armor 2, robusnog pametnog telefona sa IP 68 certifikatom, ostvariti 2 godine jamstva i uživati u fotografiranju pod morem i brzom radu mobitela sa čak 6 GB RAM-a, a pritom ti dugotrajna baterija od 4700 mAh može otrajati i do nekoliko dana.

Još jedna od super ponuda je uleFone X – brza jurilica sa 4 GB RAM-a s nadprosječno dugotrajnom baterijom, elegantnog izgleda i slaklenom stražnjom stranom – snižen za 150 kuna, a uz njega dolazi i odličan pokon – bežični Qi brzi punjač u vrijednosti od 199 kuna.

Dodatno, snizili smo i Armor 5, Power 3, Power 3S, a uz Power 5 – mobitel s najjačom baterijom na svijetu, poklanjamo drop-resistance masku koja smanjuje vjerojatnost mehaničkih oštećenja prilikom padova i do 95%.

Naravno, i entry modeli koji inače imaju povoljne cijene, dodatno su sniženi, tako da S7 i Be Pure Lite možete pronaći po smiješnim cijenama od 449 kn.

Sve mobitele iz raznolike uleFone ponude možete pronaći ovdje.

Akcije i popusti vrijede do kraja mjeseca.

Datum objave 29/10/2018 0 246

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi