RASPRODAJA zbog izlaska iz asortimana

RASPRODAJA zbog izlaska iz asortimana

Želite lijep mobitel, koji će ispunjavati sve osnovne funkcije, a istovremeno izgledati kao da ste na njega potrošili čitavo bogatstvo? Ovaj mobitel izlazi iz asortimana, jer uleFone nudi bolje i novije, ali ne po ovako smiješnoj cijeni...

UleFone S8 - luksuzan izgled, povoljna cijena

UleFone S8 (dual kamera) nije samo prekrasan, nego je i kvalitetan pametni telefon na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Dobar procesor MT6580 Quad core 1,3GHz, kao i 1GB radne i 8GB interne memorije sa mogućnošću proširivanja dodatne memorije sa SD karticom do čak 128GB, prosječnom će korisniku biti sasvim dovoljno. Ukoliko Vam je potreban mobitel samo za razgovore, surfanje, Facebook, Whatsapp i Viber, ovaj će Vam mobitel odlično poslužiti. Osim toga, odlikuje se dvostrukom kamerom 13MP + 5 MP, sa otvorom blende f/2.2. Neće niti selfiji ispasti loše sa 5 MP kamerom i f/2.2. Metalno kućište i sjajna bijela boja odaju dojam luksuza, a 5,3'' ekran savršeno leži u ruci, odličan za surfanje, a praktičan za svaku torbicu ili džep.

Da bi svakodnevno surfanje bilo ugodno, UleFone je ugradio 3000mAh bateriju kako ga ne biste trebali prečesto puniti.

Ovaj pametni telefon ima i ID fingerprint - senzor otiska prsta. Njime možete zaštititi svoje podatke na mobitelu, na način da samo Vašim otiskom možete otključati uređaj. U bazu za otključvanje možete dodati do 5 različitih otiska, tako da i Vašim ukućanima možete dati pristup pametnom telefonu. Osim ID fingerprinta, UleFone S8 ima proximity i light senzor, akcelometar i žiroskop.

Podržava hrvatski, engleski, kao i ostale svjetske jezike.

Da bi ga sačuvali ovako prekrasnim, uz UleFone S8 na poklon dobivate silikonsku, prozirnu zaštitnu masku, a svoj uređaj možeš naručiti ovdje. 

UleFone S7 - simpatičan izgled, smiješna cijena

Što se tiče UleFone S7, ovaj mobitel sa 5'' IPS ekranom ima 1GB radne i 8GB interne memorije, što će biti dovoljno za sve one kojima mobitel treba za osnovne potrebe (pozive, sms, Facebook, Viber, Whatsapp, surfanje i fotografiranje i slično). Za slučaj da ipak zatrebaš dodatne memorije, u dodatni utor možete staviti SD kartice do 128 GB.

Radi se o modelu sa MediaTek MT6580A procesorom koji radi na 1.3GHz sa 4 jezgre. Mobitel ima stražnju dvostruku kameru 5MP (interpolacija 8MP) sa LED bljeskalicom . Za dobre selfije tu je i prednja bljeskalica te 2MP kamera (interpolacija 5MP). Mogućnosti kamere su bezbrojne, ima ih mnogo kao i na skupocjenim uređajima. Tu su: Autofocus, Continuous shooting, Digital zoom, Geotagging, Panorama, HDR, Touch focus, Face detection, White balance settings, ISO settings, Exposure compensation, Self-timer i Scene mode. Baterija od 2500mAh je litij-polimerska i može se izvaditi. Ovaj je pametni telefon je otključan na sve mreže, ima mogućnost stavljanja dvije SIM kratice (dual SIM), ima proximity i light senzor, akcelometar, FM radio, podržava bluetooth, Smart Wake, GPS, A-GPS…

I uz ovaj mobitel dobivate gratis silikonsku masku za zaštitu mobitela.

UleFone S7 odlično leži u ruci i teško će ispasti iz nje, budući da ima posebno dizajniranu 3D teksturu stražnjeg poklopca, koji osim lijepog izgleda ima i zaštitnu protukliznu funkciju. Ovaj mobitel je idealan za osobe koje prvi puta kupuju mobitel i koje ga koriste za osnovne potrebe i osnovne aplikacije te ima odličan omjer uloženog i dobivenog. Zapravo, za ovu akcijsku cijenu, tu je puno više dobivenog nego uloženog. Svoj primjerak možeš nabaviti ovdje.

Datum objave 07/01/2019 0 903

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi