Skini svoj smartphone sa žice uz pomoć Ulefone UF002 bežičnog punjača

Skini svoj smartphone sa žice uz pomoć Ulefone UF002 bežičnog punjača

Iako iz mjeseca u mjesec neprestano svjedočimo brojnim inovacijama koje doživljava tržište pametnih telefona, nekako je skroz u drugi plan pao onaj vječni partner svakog mobitela – punjač.

Rutinu (nažalost) svi dobro znamo, posebice ako još uvijek nisi ponosan vlasnik Powera 5 pa moraš mobitel i dalje puniti svaki dan.

Jedan od najvećih izazova je definitivno slobodna utičnica – danas je posve normalno da svaki ukućanin ima svoj mobitel pa se slobodne utičnice u kući brzo popune. Tu je ono vječito pitanje „jel' ti se napunio mobitel?“ iza kojeg zatim slijedi čupanje jednog punjača i spajanje drugog. Dobro je ako se u procesu ne ozlijedi glava kada se guraš ispod stola da dođeš do produžnog.

Ili kada moraš vaditi kabel iz mobitela svaki puta kada netko zove. Posebice iritantno na poslu, zar ne? I ono najgore - strahovati da će konektor na mobitelu prestati primati struju jer smo već previše puta stavljali i vadili kabel iz njega. Konektori se nažalost (pre)često znaju oštetiti, a svi znamo da je mobitel bez struje obična cigla.

No, živimo u 21. stoljeću. Tehnologija napreduje pa je alternativa klasičnom punjaču konačno dovoljno sazrjela da kabel za sva vremena pospremiš na tavan.

Kada kažemo sazrjela, mislimo na Ulefone UF002 wireless charger.

Iza tog naziva krije se prava mala tech poslastica. Spreman za iznenađenje?

Postolje spojeno na struju koje samo čeka tvog smartphone ljubimca

Prije nego krenemo sa objašnjavanjem, bitno je napomenuti da je ovaj punjač kompatibilan i sa iPhone i ostalim Android telefonima koji podržavaju bežično punjenje, tako da nije ograničen samo na uleFone mobitele. 

Umjesto svakodnevnog druženja s kablom, UF002 wireless charger za tvoj mobitel postaje pravo malo kraljevsko postolje kada treba, doslovno, napuniti baterije.

U crnoj i zlatnoj varijanti s kožnom podlogom koja sprječava da mobitel klizne kada netko nehotice napravi potres, svojim premium izgledom postaje prav i mali dizajnerski dodatak na tvom stolu. Kada mobitel zavapi za novom energijom, dovoljno ga je samo staviti na postolje pod bilo kojim kutom i punjenje počinje. Magija. Nema više onog da se moraš zavlačiti iza kauča da dođeš do slobodne utičnice kako bi mogao iz ugode boravka i dalje surfati.

I tvoj smartphone ljubimac bit će brzo napunjen budući da UF002 wireless charger podržava i 10W standard punjenja. Jednostavno rečeno, fast charging radi i u wireless načinu.

 Sigurnost na prvom mjestu

Kada je nešto non-stop spojeno na struju poput ovog kraljevskog postolja za mobitel, treba obavezno razmišljati o sigurnosti. Ulefone UF002 wireless charger u potpunosti je usklađen s traženim međunarodnim standardima sigurnosti. To znači da ne moraš strahovati od stvari poput pregrijavanja uređaja, kratkog spoja, prevelike voltaže itd.

Tu su i zgodni benefiti poput toga da punjenje mobitela prestaje kada tvoje novo postolje shvati da se tvoj ljubimac napunio (što je fantastično za trajnost prosječne smartphone baterije). No, ni to nije sve jer će ti bijela LED lampica na postolju sugerirati ako se nešto događa što nije normalno (pogrešan položaj uređaja, pregrijavanje ili prevelika voltaža).

Volimo jednostavno i pametno 

Lagan, prenosiv i dostupan već danas

I za kraj treba napomenuti kako je UF002 wireless charger sa svojih 6.5 mm debljine i svega 85g lako prenosiv i bez problema stane u tvoj džep. Ako ideš na putovanje nekoliko dana, čak i bolja opcija od standardnog punjača kojeg inače nosiš. Kada dođeš u hotel, svoje postolje spojiš na struju i svaki puta kada se vratiš iz razgledavanja grada, lijepo ćeš bez traženja punjača po torbi staviti mobitel tih pola sata na punjenje dok se ne osvježiš.

Dakle, što reći.

Prestani mučiti sebe i mobitel s kablom, konačno smo prerasli žice. Prebaci se u ovo novo bežično doba koje nam je stiglo! Ulefone UF002 je dostupan na našem web shopu po super cijeni od 199 kn. Radi se stvarno o super cijeni, pogotovo ako si već odustao od kupnje bežičnog punjača nekog poznatijeg bredna, čija cijena može ići i do 1000 kn za iste specifikacije. 

Škicni o čemu se radi dok ga još imamo na zalihi - ovdje. 

Datum objave 07/01/2019 0 997

KomentirajOdgovori

Usporedi 0
Prev
Next

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi