Dostava

DOSTAVA

Proizvode kupljene u UleFone.hr webshopu dostavljamo do vaših vrata gdje god se nalazite. Dostavu možete očekivati u sljedećih 1-2 dana.

Dostavu proizvoda obavljamo preko kurirskih službi DPD i Hrvatska pošta.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke u redovnim uvjetima na području Republike Hrvatske je 1 ili 2 radna dana od prvog sljedećeg radnog dana nakon vidljive uplate u našem sustavu, odnosno 1 ili 2 radna dana od Vaše narudžbe ukoliko je kao način plaćanja odabrano pouzeće.

Redovni uvjeti podrazumijevaju regularnu obradu narudžbe u svim koracima, ispravan rad operativnog sustava, redovnu isporuku dobavljača te uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. U slučaju da dođe do izvanrednih situacija koje mogu uzrokovati kašnjenje isporuke, Kupca ćemo o istome pravovremeno obavijestiti.

CIJENA DOSTAVE*

  • Dostava se naplaćuje po cijeni  od 20 kuna (osim za vrijeme razdoblja trajanja promotivnog razdoblja kada je besplatna za svaku kupnju)

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne oštete. Svaki proizvod pakiramo i dodatno zaštićujemo specijaliziranom transportnom ambalažom.

Za pakete koji se dostavljaju preko Hrvatske Pošte (dostave na otoke koji nisu mostom povezani sa kopnom, kao i dostave manjih paketa poput dodatne opreme za mobitel), a za koje je kupac odabrao pouzeće kao način plaćanja, Hrvatska Pošta naplaćuje naknadu za prijenos gotovine prema njihovom važećem cjeniku. 


* cijene uključuju PDV
* vrijedi za dostavu na području Republike Hrvatske
* dostava na otoke obavlja se prema navedenoj cijeni, ali u skladu sa posebnim rasporedom ugovorene dostavne službe

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja ili nedostataka, savjetujemo Vam da odbijete primitak iste, jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka pošiljke, dostavna će služba ispuniti Zapisnik o oštećenju i pošiljku vratiti u UleFone.hr, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak. U tom slučaju, obvezujemo se poslati Vam novu pošiljku.


Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi