Privatnost i zaštita podataka

Prilikom korištenja UleFone.hr web stranica prikupljamo sljedeće podatke o Vama:
  • Osobne podatke koje sami unosite; poput imena i prezimena, adrese stanovanja itd... Ti su nam podaci važni da ispunimo ugovorne obveze.

  • UleFone.hr ponekad objavljuje vijesti o svojim novim proizvodima, obavještava dosadašnja kupce o popustima i akcijama u obliku tzv. Newslettera. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja istih putem linka u mailu koji ste primili.

  • Prilikom kupnje putem web shopa UleFone.hr i upisivanja podataka o korisniku kartice, isti se putem SSL sigurnosnog protokola prenose do sustava T-Com PayWay preko kojeg se provodi naplata. Takvi se podaci ne arhiviraju u bazi.

  • Opće podatke o Vama koji se ne mogu povezati s Vašim identitetom. Vlasnik stranice prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. UleFone.hr će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja internetskih stranica web shopa od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke UleFone.hr će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Izjava o privatnosti

Važna nam je zaštita Vaših podataka. Korištenjem stranice potvrđujete da se slažete s našom izjavom o privatnosti.
UleFone.hr (Solaterm d.o.o., u daljnjem tekstu Solaterm) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Solaterm i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Kupi